Leeuwarden

Terugblik interactieve avond

Terugblik interactieve avond dorpskerk Huizum

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

De eerste maand in het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Wat corona betreft, zijn de vooruitzichten niet veel anders geworden. Vanwege de verscherpte maatregelen en de lockdown, zullen we nog steeds geen ledenavonden of workshops kunnen organiseren, althans niet in de 'oude' stijl.

Maar, de dagen beginnen te lengen, de Helleborus steekt voorzichtig zijn bloemstengel omhoog en de eerste bollen laten hun bloemen zien. Al zullen we nog niet heel veel werkzaamheden kunnen doen buiten, af en toe zijn er wel klusjes. Snoeien (van fruitbomen), compost of mest uitrijden over de tuin, de eerste zaden kunnen de grond in. En in onze warme huiskamers plannen maken voor de tuin.

Als afdeling Leeuwarden weer activiteiten kan organiseren, lezen jullie dit zo snel mogelijk op de website. Tot die tijd zeggen we: blijf gezond en we hopen tot ziens!

Er zijn nog steeds bestuursmensen nodig. Veel van de bestuursleden hebben hun termijn erop zitten of stoppen om andere reden. En zonder bestuursleden kunnen wij niet langer ledenavonden, bloemschikcursussen enzovoorts organiseren. Ook een gedeelte van de werkzaamheden overnemen is een mogelijkheid (bijvoorbeeld de ledenadministratie). Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Antsje, onze secretaris. We hebben meer dan honderd leden. We hopen dat er iemand tussen zit, die het leuk vindt om in het bestuur te komen en te helpen.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Winterse wandeling - Blik op de Tuin no. 990 week...

antje.bomer@groenelaantje.nl