Leeuwarden

Dagexcursie Noord-Gelderland

Leuke dagexcursie naar Noordoost Gelderland

Fryslan iepent syn tunen

Kijk voor de complete lijst met open tuinen in de brochure!

Plant vd week

Doe mee aan Plant van de week en steun je vereniging

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Juli begint naar het einde te lopen. Komend weekend opnieuw een aantal tuinen open! Welkom en kijk hier voor de adressen!

Afdeling Heerenveen organiseert een tuindagje in Gelderland op 3 september. Deze reis staat open voor leden van Groei en Bloei van alle Friese afdelingen. We hopen natuurlijk dat het door kan gaan. Kijk hier voor het programma en voor opgave.

Actie Plant van de week, leuke informatie voor de leden en een bijdrage voor de eigen afdeling! Meer weten? Kijk hier.

Interesse in een bestuursfunctie? Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Antsje, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Yvie

Rosehof

Anneke Duyvesteijn