Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Fryslan iepent syn tunen

Kijk voor de complete lijst met open tuinen in de brochure!

Meer

Rotsplanten gevraagd!

Rotsplantjes en vrijwilligers gevraagd.

Meer

Plant vd week

Doe mee aan Plant van de week en steun je vereniging

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Het voorjaar is in volle hevigheid losgebarsten. Ook al was het lang koud en was er af en toe dreiging van nachtvorst, gelukkig trekt de natuur zich er niet zo veel van aan. Al loopt het wel een paar weken achter in vergelijking met vorig jaar.

We hebben even gewacht met het bekendmaken van de open tuinen, maar het gaat toch door! Kijk hier voor de volledige lijst met tuinen en data. Houd voor de laatste updates deze website in de gaten. Stel dat een tuin op het laatste moment toch niet open is, dan melden we dat zo snel mogelijk op de website.

Jullie hebben vast al een paar lezingen bekeken die online geregeld zijn door Groei en Bloei! Zo konden we meelopen door de Keukenhof, kregen we interessante info over de Dutch Wave en leidde Modeste Herwig ons door het kleurenpalet van een tuinontwerper. Er volgen nog een aantal, jullie zijn er toch ook weer bij? Kijk hier voor alle informatie!

Een lid van ons vraagt om rotsplanten en eventueel vrijwillgers, kijk hier waar dat voor wordt gevraagd en hoe je je kunt aanmelden!

Tenslotte een actie Plant van de week, leuke informatie voor de leden en een bijdrage voor de eigen afdeling! Meer weten? Kijk hier.

Interesse in een bestuursfunctie? Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Antsje, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

14 Jun

Anneke Duyvesteijn

De onsterfelijkheid van Sarah - Blik op de Tuin...

12 Jun

Harry Hakvoort

Applaus voor…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden