Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Interactieve avond 15 oktober

Interactieve avond op 15 oktober in dorpskerk Huizum

Meer

Bollenmand maken

Workshop bollenmand vullen met voorjaarsbollen

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Vergeet niet alvast de interactieve avond van 15 oktober in de agenda te noteren! Wat gaan we doen? Lees het hier!

Wegens succes herhaald: vullen van de bollenmand onder leiding van Johan Bergsma. We gaan aan de slag op dinsdagavond 29 oktober. Voor meer informatie en opgave kun je hier klikken!

Op 27 juli hebben we ons laatste tuinreisje van dit seizoen gehad. Kijk hier voor een verslagje en foto's! Ook idee├źn voor mooie tuinen om te bezoeken? Geef het door aan ons! Dit jaar hadden we redelijk wat nieuwe gezichten erbij, leuk! Het is altijd erg inspirerend om samen met andere tuinliefhebbers deze uitjes te doen!

Om de lezingen, workshops, excursies enz. te kunnen organiseren, hebben we mensen nodig in het bestuur....mensen die een hart hebben voor Groei en Bloei, die met passie tuinieren of bloemschikken, die het leuk vinden 'groene' dingen te organiseren. Meedenken in een leuke, gezellige groep bestuursleden. We zoeken met name een  nieuwe secretaris! Wie o wie heeft interesse in een bestuursfunctie? Meld je aan bij een van de bestuursleden als je interesse hebt!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Hier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

14 Oct

jevepe

Onze tuin

06 Oct

Veris-lente

Oogst: basilicum, hazelnoot, tomaat

Meer

Agenda

15 okt

Interactieve avond dorpskerk Huizum

Op 15 oktober is er een interactieve avond met...

29 okt

Bollenmand vullen

Dinsdagavond 29 oktober vullen we weer een...

Meer