Leeuwarden

Bloemschiknieuws

Woensdag 31 maart 2022 hadden de beginnende bloemschikkers les van Anja Geertsema.  De opdracht was het maken van een paasschikking. Van mos en gaas werd een doorsnede van een ei gemaakt. Deze werd opgevuld met voorjaarsbloemen en/of bollen. Naar eigen inzicht konden veertjes of andere decoraties aan het bloemstuk worden toegevoegd.

Bijzonder om te zien hoe de cursisten ieder weer een eigen invulling gaven aan de opdracht en iedereen met een mooi werkstuk weer naar huis ging.

Anja Geertsema wil komend bloemschikseizoen meer aandacht besteden aan de techniek zoals het aansnijden van de bloemen, het op draad zetten van materialen enz. Spreek dit je aan, kom dan een keer vrijblijvend langs in de Kurioskerk , Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden.  De data voor het bloemschikken 2022-2023 zijn: 5 oktober, 2 november, 7 december, 11 januari, 1 februari en 1 maart. Aanvang is om 19.30 uur. Alida Folkerts, de bloemschikco√∂rdinatrice kan u meer informatie over deze avonden geven, dhefolkerts(at)gmail.com