Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Bloemschikdemonstratie 2022

Hans Zijlstra opent het seizoen met een knallende bloemschikdemo! Van harte welkom!

Meer

Herfstmiddag 15 oktober

Met verkoop van bloembollen en stekjesruil

Meer

Bollenmand

Op vrijdagavond 21 oktober vullen we een mand met ongeveer 150 bollen, waarvan de kleur en de soort niet bekend is, een…

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Op 26 september verzorgt Hans Zijlstra de opening van het seizoen met de bloemschikdemonstratie! Klik voor alle informatie hier!Ben je enthousiast over bloemschikken en wil je eens een bloemschikcursus volgen, kijk dan hier voor meer informatie. Misschien trekt de demonstratie van Hans Zijlstra je over de streep! En, ook beginners zijn welkom!

Op zaterdagmiddag 15 oktober is er (bij goed weer) eenherfstmiddag in de tuin van Tjitske ten Broek, Treem 9 in Stiens. Vanaf 14.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om door de tuin te struinen. Johan Bergsma zal er ook zijn met verkoop van diverse soorten bloembollen. Tevens kunnen er stekjes worden geruild. Deze herfstmiddag staat helaas niet vermeld op het programma.

De workshop bollenmand beplanten vindt plaats op vrijdagavond 21 oktober! Kijk hier voor meer informatie en geef je op!

Het nieuwe programma is bij ieder lid van Leeuwarden door de bus gekomen! Op het programmablaadje staat een mooie foto, per ongeluk is vergeten te vermelden dat deze foto genomen is in It Paradyske, de tuin van Anneke Faber. Dus bij deze! Kijk voor het programma hier op de site!

We kunnen nog steeds bestuursleden gebruiken. Denk er eens over na. Wil je eerst meer informatie? Dat kan, bijMarjolein, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

23 Sep

Harry Hakvoort

Begin van het einde?

23 Sep

Anneke Duyvesteijn

Bijen en steken - Blik op de Tuin no. 1076/

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden