Leeuwarden

Ledenavonden

Wim Paul van der Ploeg: 'de magie van tuinieren'

Plant vd week

Doe mee aan Plant van de week en steun je vereniging

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Het najaar doet voorzichtig zijn intrede. Al zijn de temperaturen af en toe zomers, de dagen worden korter en zo langzamerhand komen de herfstkleuren tevoorschijn. Ook in de herfst valt er nog veel te genieten in de tuin en in de natuur.

Voorzichtig willen wij als afdeling de activiteiten weer opstarten. Om te beginnen met de demonstratie bloemschikken! Kijk hier voor meer informatie. We hopen op veel belangstelling, na zo'n lange tijd van stilte!

Ook is er een ledenavond gepland, op 11 oktober. De spreker is iemand die we al eerder gevraagd hadden, maar toen konden de ledenavonden niet doorgaan. Kijk hier voor meer informatie!

Actie Plant van de week, leuke informatie voor de leden en een bijdrage voor de eigen afdeling! Meer weten? Kijk hier.

Interesse in een bestuursfunctie? Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Antsje, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Veris-lente

Week 38 2021 de hele week op tuinreis

Anneke Duyvesteijn