Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Kerstworkshop 13 december

Geef je op voor 5 december en ga met een mooie kersttaart naar huis!

Lezing Sneeboer 22-11-2022

Een leuke en interessante avond! Niet geweest? Lees hier de terugblik.

Bloemschiklessen november 2022

Gemaakt door de cursisten van de bloemschikcursus.

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Kerst komt nu snel dichterbij! Op 13 december organiseren wij een kerstworkshop! Kijk hier voor meer informatie. Graag opgeven voor 5 december!

Op 22 november hadden wij een lezing van Sneeboer over (tuin)gereedschap. Het was een erg leuke en leerzame avond! Niet geweest? Kijk hier voor een verslagje!

Het volledige programma van de lezingen is hier te vinden! De ledenavonden zijn altijd gratis en er worden lootjes verkocht (niet verplicht, wel leuk). De avonden beginnen altijd om 20.00 uur (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden.

Zoals veel verenigingen kampt ook afdeling Leeuwarden met een bestuursledentekort. Volgend jaar nemen twee bestuursleden afscheid. Het bestuur dunt uit en nieuwe aanwas is er nauwelijks. Het zou ook mooi zijn om jongere tuinders te verwelkomen als bestsuurslid. Lijkt het u wat om in het bestuur plaats te nemen? Vraag dan Marjolein, de secretaris om meer info.

Kijk voor een overzicht van foto's van de excursies en bloemschikcursussen en startavond ook eens bij de fotoalbums!

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

Veris-lente