Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Stekjesruil 15 mei

Van harte welkom vanaf 19.00 uur!

Meer

Excursie Aan de Dijk/Bloummhoeske

We bezoeken op veler verzoek nogmaals deze kwekerij en het prachtige Bloummhoeske

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Op woensdagavond 15 mei is er een stekjesruil gepland bij Sjoerdtsje Quarre in Berltsum! Kijk hier voor meer informatie!

Er zijn een aantal excursies geregeld. De eerste op vrijdag 17 mei. We bezoeken dan kwekerij Aan de Dijk in Oudeschip (op veler verzoek) en het prachtige Bloummhoeske in 't Waar. Kijk hier voor meer informatie en geef je op!

Op 22 mei organiseert afdeling Leeuwarden een workshop hanging basket maken. Geef je hier op en kijk voor meer info!

Fryslan opent weer zijn tuinen! In het weekend van 25 en 26 mei zijn de eerste tuinen geopend. Kijk hier voor de brochure! Check altijd eerst de website voordat u op pad gaat, er kan zomaar wat veranderen, waardoor een tuin onverhoopt niet open kan.

Verder is er een avondexcursie op donderdag 13 juni naar De Goudbek in Ternaard, kijk hier voor opgave en info. Op vrijdag 21 juni bezoeken we twee tuinen in Kraggenburg en misschien kwekerij Joosten in Rutten. Kijk hier voor opgave en info.

Kijk hier voor een terugblik op de lezing van Kars Veling van De Vlinderstichting!

Het duurt nog even, maar ook op 30 augustus is er een excursie, deze keer naar twee mooie tuinen in Drenthe, Imke's tuin en De hoofdmeesterstuin. Kijk hier voor opgave en info!

De ledenavonden zijn altijd gratis en er worden lootjes verkocht (niet verplicht, wel leuk). De avonden beginnen altijd om 20.00 uur (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden.

Kijk voor een overzicht van foto's van de excursies en bloemschikcursussen en startavond ook eens bij de fotoalbums!

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

22 Apr

Paul

Klagen over het weer…

22 Mar

Paul

De roze sneeuw…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden