Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Ledenavonden

Bert van Geel weet veel over de natuur, sterker nog, hij is Bert Natuur!

Lezing Jan Dijkstra schaduwplanten

Een opsomming van onbekendere, prachtige schaduwplanten! Het was weer genieten.

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Op 28 november hebben we onze volgende ledenavond: Bert Natuur! Lees hier meer over! Van harte welkom in De Fontein om 20.00 uur.

Op 12 december organiseren wij een Kerstworkshop. Geef je snel op! Lees hier meer informatie.

Op 30 oktober hadden wij onze eerste lezing van seizoen 2023/2024. Jan Dijkstra van kwekerij Aan de Dijk nam ons mee in de wereld van de schaduwplanten. Lees hier het verslagje. Er zijn een aantal mooie planten in, zeer de moeite waard om aan te schaffen te zijner tijd!

Het volledige programma van de lezingen voor het seizoen 2023/2024 is hier te vinden! De ledenavonden zijn altijd gratis en er worden lootjes verkocht (niet verplicht, wel leuk). De avonden beginnen altijd om 20.00 uur (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden.

Kijk voor een overzicht van foto's van de excursies en bloemschikcursussen en startavond ook eens bij de fotoalbums!

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Wolken…

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei