Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Excursie 27 mei

Ga mee kijken naar mooie tuinen in Emmeloord en Ens!

Meer

Bloemschiknieuws

Over de cursus, gemaakte werkstukken en meer.

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

De brochure Fryslan iepent syn tunen 2022 staat online! Kijk hier voor alle info en adressen.

Er zijn inmiddels twee excursies gepland, de eerste op vrijdag 27 mei. We gaan naar twee mooie tuinen in de Noordoostpolder en bezoeken een kwekerij. Kijk hier voor meer info en opgave. Op woensdag 15 juni staat er een leuke middagexcursie gepland. Kijk hier waar naar toe en hoe je je op kan geven.

Op zaterdag 25 juni gaan we drie mooie tuinen bezoeken in Friesland. Kijk hier voor meer informatie en meld je alvast aan!

Op 19 april hadden wij de lezing van Marie Jose Meertens over jams, gelei en sap. Lees hier het verslagje. Wil je ook een recept van Marie Jose proberen? Stuur dan een mailtje naar Tjitske, ttenbroek(at)gmail.com!

We verklappen alvast dat de bloemschikdemonstratie op 26 september door Hans Zijlstra verzorgd zal worden. Save the date!

Onder het kopje 'bloemschiknieuws' kunnen jullie alles lezen over het bloemschikseizoen. Er staan foto's in van gemaakte werkstukken! Ook de data voor het nieuwe seizoen zijn al bekend. Lijkt het je leuk om te bloemschikken onder leiding van zeer ervaren bloemschikkers? Geef je dan op! Ook als je beginner bent, kun je meedoen.

Actie Plant van de week, leuke informatie voor de leden en een bijdrage voor de eigen afdeling! Meer weten? Kijk hier.

Interesse in een bestuursfunctie? Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Marjolein, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

16 May
14 May

Veris-lente

2022 week 19 Prachtige pioenen, akeleien,…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden