Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Lezing Velt 23 januari 2023

Goed bezochte lezing van Velt, lees hier de terugblik.

Bloemschiklessen november 2022

Gemaakt door de cursisten van de bloemschikcursus.

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

De eerste lezing van dit jaar is alweer achter de rug! Dat het onderwerp mensen aanspreekt is duidelijk, er was veel belangstelling. Kijk hier voor de terugblik, als je niet geweest bent!

Woensdag 8 maart is de jaarvergadering en de volgende lezing! Let op: we beginnen dan om 19.30 uur! Zoals ook aangegeven, is afdeling Leeuwarden dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden! Lijkt het u leuk om mee te gaan draaien in het bestuur of kent u iemand die hiervoor geschikt zou zijn, meld u dan alstublieft. Als we geen bestuursleden hebben, kunnen we ook geen leuke dingen meer organiseren.

U kunt zich nu al opgeven voor deelname aan Fryslan iepent syn tunen 2023! Kijk hier voor meer informatie en opgave! Waag het er eens een keer op, het is erg leuk om mee te doen.

Het volledige programma van de lezingen is hier te vinden! De ledenavonden zijn altijd gratis en er worden lootjes verkocht (niet verplicht, wel leuk). De avonden beginnen altijd om 20.00 uur (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden.

Kijk voor een overzicht van foto's van de excursies en bloemschikcursussen en startavond ook eens bij de fotoalbums!

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

Er zijn geen agenda items gevonden