Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Brochure open tuinen

Diverse tuinen doen mee met het open tuinweekend op 27 en 28 mei. Kijk snel in de brochure voor de adressen en data.

Meer

Excursie Meeden en Blijham

Op 10 juni bezoeken we De Houtstek in Blijham en tuingoed Folz. Geef je snel op!

Meer

Terugblik lezing Tjitske ten Broek

Lees hier het verslagje van de lezing van Tjitske

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

In het weekend van 27 en 28 mei zijn weer mooie tuinen in Fryslan te bewonderen. Kijk hier voor de brochure! Houd wel de website in de gaten voor veranderingen op het laatste moment!

De volgende excursie is op 10 juni! We bezoeken dan Tuingoed Folz en De Houtstek in Blijham. Voor meer informatie en opgave, kijk hier!

Tjitske ten Broek hield op 25 april een lezing met als titel: een reis door de wonderlijke wereld van het tuinieren. Kijk hier voor een verslagje.

Op 6 mei zijn wij met een klein groepje enthousiaste mensen op bezoek geweest in de tuin van Anneke van Apeldoorn in Havelte, een prachtige schaduwtuin in Wezep en als laatste hebben we bij kwekerij Van der Velde de kas leeggekocht...Kijk hier voor een verslagje. De foto's volgen nog.

Er zijn een aantal nieuwe lezingen gepland, voor seizoen 2023/2024. Het volledige programma van de lezingen is hier te vinden! De ledenavonden zijn altijd gratis en er worden lootjes verkocht (niet verplicht, wel leuk). De avonden beginnen altijd om 20.00 uur (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden.

Kijk voor een overzicht van foto's van de excursies en bloemschikcursussen en startavond ook eens bij de fotoalbums!

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

28 May

Veris-lente

2023 week 21 maand nat -  maand droog

18 May

Harry Hakvoort

Niet uit te spreken…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden