Leeuwarden

Welkom bij Groei & Bloei
Leeuwarden

Uitgelicht

Fryslan iepenet syn tunen 2022

Kijk voor alle informatie op de website.

Meer

Terugblik Excursie Franeker 20 juli 2022

Kijk hier de foto's van deze leuke middag!

Meer

Excursie Dedgum 6 juli 2022

We genoten hier van de prachtige tuin, brocante en heerlijke high tea!

Meer

Informatie afdeling Leeuwarden

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Veel mensen zijn op vakantie. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, wat is er leuker dan een kijkje nemen in andermans tuin? Voor adressen in heel Nederland kun je kijken per provincie op bezoekmijntuin.nl. Op 27 en 28 augustus is voorlopig het laatste open tuinen weekend van Fryslan iepent syn tunen. Kijk hier voor info en adressen van tuinen die meedoen. Let op, houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen en/of aanvullingen! Kijk hier welke dat zijn.

Kasteeltuinen Arcen houdt een bloemschikwedstrijd! Lees hier meer over. Aanmelden voor 6 augustus!

Afdeling Heerenveen organiseert een bustocht/dagexcursie naar Barneveld e.o. Wil je mee? Kijk hier voor het programma en opgave.

Op 9 september hebben we op de drempel van zomer naar herfst nog een excursie gepland! Ga je mee? Kijk hier voor info en opgave.

Op 20 juli hadden we een middagexcursie naar Schalsum en Franeker. Kijk hier voor een kort verslagje en foto's! Volgende keer ook mee? Houd de website in de gaten!

De bloemschikdemonstratie is op 26 september door Hans Zijlstra. Save the date!

Onder het kopje 'bloemschiknieuws' kunnen jullie alles lezen over het bloemschikseizoen. Er staan foto's in van gemaakte werkstukken! Ook de data voor het nieuwe seizoen zijn al bekend. Lijkt het je leuk om te bloemschikken onder leiding van zeer ervaren bloemschikkers? Geef je dan op! Ook als je beginner bent, kun je meedoen.

Interesse in een bestuursfunctie? Kijk hier wat er nodig is en meld je aan bij Marjolein, onze secretaris.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tuinlog

17 Aug

Harry Hakvoort

Survival of the fittest

14 Aug

Veris-lente

2022 week 32 Groei stopt bij hoge temperaturen

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden