Leeuwarden

Ledenavonden en workshops

Ledenavonden 2021:

In oktober hopen we weer met de ledenavonden te beginnen. Lees hier meer informatie over de eerste lezing van dit jaar!

Deze lezing stond vorig jaar ook gepland, maar kon toen vanwege de RIVM maatregelen niet doorgaan.

Houd onze website: leeuwarden.groei.nl in de gaten voor eventuele wijzingen in de planning

Al onze ledenavonden worden gehouden in De Fontein, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden. We beginnen altijd om 20.00 uur tenzij anders vermeld! De lezingen zijn altijd gratis, behalve de demonstratie bloemschikken. Voor 2,50 euro kan men lootjes kopen (6 stuks), waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Maar het is niet verplicht natuurlijk. Tot ziens op een van onze gezellige, informatieve ledenavonden!