Ledenavonden eerste halfjaar 2019

AL ONZE LEDENAVONDEN WORDEN GEHOUDEN IN DE FONTEIN, GOUDENREGENSTRAAT 77 TE LEEUWARDEN. DE AVONDEN BEGINNEN OM 20.00 UUR, TENZIJ ANDERS VERMELD!

Voor 2019 hebben we de volgende ledenavonden gepland:

Dinsdag 15 januari: Marcel Batist, lezing met de titel: "Anders fotograferen in de tuin". Marcel laat ons niet alleen prachtige beelden en foto's zien van tuin, natuur en dier, maar hij geeft ook tips om zelf de mooiste foto's te maken! Aan het eind van de avond krijgt iedereen een hand-out, om zelf aan de slag te gaan met de tips die deze avond gegeven worden. Een heel interessante avond wordt het zeker! Ook voor mensen die niet zelf fotograferen zal deze avond interessant zijn, want Marcel is ook Groei en Bloei-lid, dus ook op tuingebied zal er genoeg inspiratie zijn.Opens internal link in current window Lees hier meer over deze avond!

Maandag 11 februari: een aantal van ons hebben een paar jaar geleden de tuin van Cees Verkerke in Heerhugowaard bezocht. De titel van de lezing: diervriendelijke tuin en intens meebeleven van de vier seizoenen. Cees neemt ons (opnieuw) mee op ontdekkingstocht door deze zintuiglijke tuin.Opens internal link in current window Lees hier meer over deze lezing. Jullie komen toch allemaal deze avond?

Dinsdag 12 maart: Theo Mulder over bodemleven, hoe belangrijk is dat eigenlijk voor je tuin? Veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Theo heeft hier kort over gesproken op de avond over Biodiversiteit. Deze avond gaat hij dieper op de zaken in, alles wat je moet weten over je eigen stukje grond. Lees hier meer over.

Maandag 15 april: Brian Kabbes en jaarvergadering. Na de jaarvergadering, die waarschijnlijk snel klaar is, houdt Brian twee lezingen voor ons. We weten inmiddels dat zijn lezingen altijd leuk en interessant zijn. De titels van deze lezingen: 'Potjeslatijn' en 'Raar maar waar'. Opens internal link in current windowWie wil weten waar dat over gaat, klikt hier voor meer informatie!

Zaterdag 20 april 2019: voorjaarsfair Dekema State, met als vanouds weer veel diversiteit in standhouders. Ook weer veel kwekers en tuingerelateerde zaken.

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878