Oproep: wie wil er mee doen aan de Open Tuin weekenden 2019?

Beste tuineigenaren,
Dit jaar werd er vanaf eind mei tot begin september zesmaal een Open Tuinen Weekend gehouden onder de naam “ Fryslân iepenet syn tunen “.
In totaal hebben ruim 50 leden hun prachtige tuin opengesteld, variërend van 1 tot 6 weekenden. Tijdens het Landelijk Open Tuinen Weekend waren er 30 tuinen geopend. De tuineigenaren waren overwegend positief over het initiatief en willen graag doorgaan.
Van de afdeling Leeuwarden waren er 3 tuinen geopend in verschillende weekenden. Het zou mooi zijn als er meer mooie tuinen bekeken kunnen worden, zodat we een soort route kunnen maken.
De data van de Open Tuinen Weekenden in 2019 zullen zijn:
25 en 26 mei 15 en 16 juni (Landelijk Open Tuinen Weekend)
29 en 30 juni 27 en 28 juli
10 en 11 augustus 31 augustus en 1 september.
Deelnemende tuineigenaren dienen lid van de vereniging Groei & Bloei te zijn. Entree is gratis, voor consumpties kan wel een vergoeding gevraagd worden. Openingstijden: 10.00 - 17.00 uur.
Tuineigenaren geven zelf aan in welke weekenden hun tuin te bezoeken is.
Willen jullie weer meedoen dan zou het prettig zijn als we rond 15 december 2018 over enige informatie kunnen beschikken, dit in verband met het vervaardigen van een nieuwe brochure. Welke informatie is nodig?
➢ naam eigenaar, volledig adres met postcode, tel.nr en mailadres
➢ eventueel: naam van de tuin
➢ korte omschrijving van de tuin, max. 65 leestekens (incl. spaties)
➢ welke weekenden de tuin geopend zal zijn (alleen een zaterdag of een zondag mag ook).
Wil je jouw tuin openstellen op één van de weekenden mail mij dan even Opens window for sending emailantsje.visser01(at)gmail.com. Opgave vòòr 11 december a.s.
Voor vragen kun je me ook bellen: 06-30744056

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879