Interactieve avond op 15 oktober!

15 oktober 2018: ledenavond Groei&Bloei afdeling Leeuwarden…..

Voor deze speciale ledenavond op 15 oktober a.s. hebben wij meerdere personen uitgenodigd die een pecha kucha (kort maar krachtige) presentatie zullen houden over onderwerpen die te maken hebben met biodiversiteit.

De sprekers zijn:

Theo Mulder: bodemleven en het belang daarvan

Jan Willem Zwart: bijen/insecten en de noodzaak daarvan

Menno Stienstra en Bert Schutte: waterleven, Potmarge project, hoe dat toe te passen in particuliere tuin

Harry van der Velde en Dieuwke van der Honing: vogelconsulent en vogels in de tuin

Imra Klein: Operatie Steenbreek, om geheel aan elkaar te praten en het nut van alles samen te voegen.

Na deze presentatie is er gelegenheid om de sprekers verdere vragen te stellen over hun specifieke onderwerp.

Het is de bedoeling om een interactieve avond te creëren en wij zijn er zeker van dat het op deze manier zal lukken een interessante avond met elkaar te hebben.

Locatie: de Dorpskerk in Huizum (dit i.t.t. andere ledenavonden)

Aanvang: 19.30 uur

De avond is natuurlijk zoals altijd bedoeld voor zowel leden als niet leden van Groei&Bloei.

GRATIS toegang!

herinrichting tuin achter