Operatie Steenbreek in de wijk Tjerk Hiddes te Leeuwarden

Op 23 september zijn een aantal vrijwilligers van Groei en Bloei samen met studenten van het Van Hall op pad geweest om gratis fruitstruiken aan te bieden aan buurtbewoners van de wijk Tjerk Hiddes te Leeuwarden. Dit was een initiatief van de buurtvereniging en de studenten samen. De enige voorwaarde voor een gratis rode bes, framboos, braam, of zelfs druif, was dat men ter plekke een tegel of steen uit de bestrating zou halen, waar een struik voor terug geplant werd. Er zijn zo'n 70 tegels/stenen gelicht, dus we kijken terug op een zeer geslaagde dag met een stukje meer groen op deze planeet.Ter opluistering reed er die middag een draaiorgel door de buurt met achterop flink wat reclame voor ons. Groei en Bloei stond met een stand bij het buurthuis, waar mensen informatie konden krijgen of zelf een tegel inleveren voor een fruitstruik.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2