Succesvolle deelname LC nazomerfair 2018

Net als vorig jaar hadden we ook dit jaar een stand op de LCNajaarsfair op Staniastate. Vorig jaar hadden we onze eigen 4 Groei&Bloei partytenten opgezet. Doordat er nogal wat regen viel, was dat geen succes. Het water sijpelde tussen de tenten door enz.

Vandaar dat we dit jaar gevraagd hebben om een pagodetent van de organisatie. Deze stond klaar en we hoefden alleen voor de inrichting, vrijwilligers enz. te zorgen. Het scheelde ons enorm veel werk en tijd.

We hebben een erg leuk weekend gehad. Wat betreft de ledenwerving en pr: er hebben zich 2 nieuwe leden aangemeld. Verder hebben we heel veel mensen gesproken, informatie gegeven over Groei&Bloei en de verschillende afdelingen. We hadden weer de quiz “raad hoeveel tomaatjes er in de glazen pot zitten”. Hier hebben veel mensen aan meegedaan. Het aantal tomaatjes wat er in zat was 166. Er was niemand die het precieze aantal had genoteerd. Wel drie mensen die 165 hadden geraden. Dus dat zijn de drie winnaars. We hebben Douma Zaden uit Burgum weer bereid gevonden om drie cadeaubonnen van € 10,-- te sponseren. De winnaars hebben intussen bericht gehad.

Ook waren er het hele weekend bloemschikkers actief. Voor wie een klein cadeautje nodig had waren de bloemstukjes een leuke aankoop. Voor wie zelf wilde schikken, was er ook ruimte in de stand. Ontzettend leuk!!

Al met al hebben we, ook mede dankzij het goede weer, een hele leuke FAIR gehad. We hopen volgend jaar op een herhaling!

Antsje Visser

herfstbladeren