Activiteiten & Actueel

Ledenavonden 2018

Voor 2018 staan de volgende data en lezingen gepland:

Lees hier de verslagjes van Opens internal link in current windowMartin Knol en Opens internal link in current windowJan Dijkstra. OokOpens internal link in current window hier het verslagje van lezing Wim Hoogendam, tuinbaas van Dekema State. 

Opens internal link in current windowapril-september: Iepen Tunen Fryslan

maandag 10 september: bloemschikdemonstratie startavond met Hanneke Frankema.Opens internal link in current window Kijk hier voor meer informatie.

maandag 15 oktober: interactieve avond over biodiversiteit! Het belooft een erg leuke avond te worden! Opens internal link in current windowKlik hier voor meer informatie.

Oktober: workshop bollenmand beplanten met Johan Bergsma en voorjaarsbollenverkoop

12 november: John en Joyce Ramsbotham met een presentatie over hun tuinen in Hoevelaken. De tuin heet 'op de Haar' en omvat bijna twee hectare aaneengesloten tuinen. De tuin is gelegen in het Hoevelakense Bos in het hart van Nederland, dichtbij Amersfoort. Het leeuwendeel van de aanplant en de tuinaanleg is het werk van de huidige eigenaren, het echtpaar Ramsbotham. Zij zijn hier begonnen in 1991 en nog steeds volop bezig. Vast een voorproefje van hun presentatie? Zij waren te zien in een aflevering van BinnensteBuiten en je kunt alvast een wandeling maken door hun tuin via de website www.opentuinopdehaar.nl. Van harte welkom!

10 december: kerstworkshop

 

 

 

 

 

meer

 

 

 

19
Sep
herinrichting tuin achter
14
Sep
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867