Groentips & Groeninfo

Terugblik Nationale Tuinweek 2015

De activiteiten in deze week zijn weer achter de rug. Voor de Lauwersmeerexcursie leest u het verslagje hier.

Wij deden dit jaar mee aan de actie ‘tegel eruit, plant erin’ bij Intratuin. Claudia en Aebe en Jaap hebben met een stand bij Intratuin Leeuwarden gestaan om bezoekers die een tegel inleverden een bon te geven voor twee gratis planten. 35 Mensen deden hieraan mee. Dat is al een mooi aantal groenere vierkante centimeters. Hoe de actie landelijk verlopen is, weten we nog niet op dit moment. Wel was de directie van Intratuin erg enthousiast en in de toekomst kunnen we misschien als Groei en Bloei gezamenlijk projecten op gaan pakken.

Als afsluiting van deze week deden er 7 tuinen mee in omgeving Leeuwarden met het Open tuinweekend. Daarover leest u hier meer.

Tijdens de open tuinen hebben 6 nieuwe leden zich aangemeld! Hier zijn we uiteraard erg blij mee en wij heten hen van harte welkom bij de ‘club’. We vinden het vooral erg fijn dat we weer mensen enthousiast hebben kunnen maken voor alles wat er groeit en bloeit in onze tuinen en de natuur.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876