10 redenen om lid te worden!

Er zijn 10 redenen om lid te worden van onze vereniging:

1. U krijgt het magazine Groei & Bloei.
2. Uw lidmaatschap is goedkoper dan wanneer u de magazines maandelijks los koopt.
3. U krijgt korting op tuinartikelen en op de toegangsprijs van groene evenementen.
4. U wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Dat verplicht u tot niets, maar u kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, bloemschikken en ruilbeurzen.
5. We organiseren excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
6. U kunt, vaak met korting, deelnemen aan cursussen, workshops en lezingen op verschillende niveaus.
7. U kunt uw hobby delen met andere tuinliefhebbers, hetzij persoonlijk, hetzij via internet.
8. U krijgt een nieuwsbrief van uw lokale afdeling uit de buurt met allerlei wetenswaardigheden.
9. U kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst.
10. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Meer informatie over de afdeling Leeuwarden vindt u op deze website.
Met vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat.

Overtuigd?

1.  Word lid of vraag een gratis proefnummer aan.
2.  Maak iemand anders lid of geef een abonnement cadeau

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien