foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Wij geven om uw privacy. Op deze website onder het kopje 'home' vind je onze privacyverklaring. Omdat je het leuk vindt op de hoogte te blijven van onze activiteiten, ben je aangemeld voor de digitale nieuwsbrief. Stel je hier geen prijs (meer) op, meld je dan af Opens internal link in current windowvia deze link. Je mailadres wordt door de afdeling Leeuwarden alleen gebruikt om de digitale nieuwsbrief te versturen en gebruikt wanneer je je opgeeft voor een activiteit zoals bloemschikken, een workshop of een tuinexcursie. Je mailadres wordt niet aan derden gegeven. Zo, en dan nu naar het interessantere deel!

Opnieuw open tuinen a.s. weekend.Friesland iepent wer syn tunen in 2018. Opens internal link in current windowKlik hier voor de brochure met alle data en adressen.

De zomer is nog volop bezig. Gelukkig is er na de droogte weer wat regen gevallen. Het gazon kleurt langzaam weer groen. Toch nadert september ook al snel. De bloemschikdemonstratie is op 10 september. Opens internal link in current windowHoe en wat, dat lees je hier!

Enthousiast geworden na de demonstratie? Er zijn nog plekken vrij op de bloemschikcursus.Opens internal link in current window Lees hier meer over en geef je op.

Op 15 oktober houden we een unieke interactieve Groei en Bloei avond, ditmaal in het dorpshuis van Huizum. Wat we precies gaan doen? Opens internal link in current windowLees hier meer informatie over deze avond en houd de datum alvast vrij in de agenda!

In het kader van Culturere Hoofdstad 2018 is de Chelsea Flower Show tuin Honeysuckle Blue(s) te zien in de Blokhuispoort van 11.00 tot 23.00 uur tot en met 30 september. Kijk op deze link voor meer informatie.

Opens external link in new windowhttp://farmoftheworld.nl/nl/news/honeysuckle-blues-garden-opens-at-blokhuispoort-leeuwarden/

Op 30 juni hebben we drie prachtige tuinen in Hippolytushoef bezocht. Het was weer een erg geslaagde dag. Opens internal link in current windowKijk hier voor een verslagje en foto's.

Tegel eruit, plant erin. 23 juni was een groot succes, veel tegels ingeleverd en de ruilplantjes waren allemaal op! Dit is niet eerder gebeurd! Opens internal link in current windowLees hier het verslagje.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

16
Aug
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863
16
Aug
In het Brabantse land - Blik op de Tuin no. 862