foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

April doet wat hij wil.... Het lijkt erop dat de kou ons eindelijk gaat verlaten. De vogels zijn met inspectie bezig van de nestkastjes, de bolletjes bloeien en de vaste planten laten voorzichtig hun neuzen boven de grond zien...

Op 14 april gaan we weer op tuinuitje! We bezoeken een prachtige tuin in Amersfoort en bekijken een bijzondere tuin in Hoevelaken. Ga je ook mee? Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

28 april: voorjaarsfair Dekema State! Met ruim 60 standhouders belooft het weer een gezellige markt te worden. Opens internal link in current windowLees hier meer over de standhouders en andere zaken.

Op 3 april hadden we de jaarvergadering en lezing van Wim Hoogendam, tuinbaas van Dekema State.Opens internal link in current window Lees hier een verslagje.

Op 26 mei gaan we naar Vriescheloo (kwekerij Jacobs) en NieuwScheemda. Verdere gegevens komen binnenkort op de site. Van de excursie van 28 juli staan de gegevens er al op, dus je kunt jeOpens internal link in current window alvast opgeven!

Ook de excursie voor 30 juni is rond, we bezoeken dan drie tuinen in Hippolytushoef (Noord-Holland). Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

Lees Opens internal link in current windowhier het verslagje van de lezing van Jan Dijkstra over schaduwplanten. Wat een prachtige planten hebben we gezien! We kunnen bijna niet wachten tot het weer tuinweer wordt....

Een paar weken later kunnen we Dekema State zelf bekijken, het is weer tijd voor de Opens internal link in current windowprachtige voorjaarsfair op 28 april rondom Dekema State. Weer veel kwekers zijn van de partij en natuurlijk vele andere standhouders. We hopen weer op veel bezoekers!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

18
Apr
Blue bells   Harger en Pettemerpolder
15
Apr
VOORJAAR