foto's

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

In Friesland zijn er weer diverse tuinen open in verschillende weekenden. Initiates file downloadKijk hier voor een tuin bij jou in de buurt of wat verder weg!

Op 1 juni bezochten we de Hof van Eigen-aardigheden in Raalte en de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg.Opens internal link in current window Kijk hier voor een verslagje en foto's!

Op 6 juli staat de volgende tuindag al gepland. We gaan dan weer richting Groningen!Opens internal link in current window klik hier voor meer info en opgave.

Afdeling Heerenveen organiseert in september weer hun 2-daagse tuinenreis, ditmaal naar Twente en Duitsland. Wie gaat er mee?Opens internal link in current window Kijk hier voor meer info en opgave.

Op 17 mei bezochten we de tuin van familie Baan in Noardburgum.Opens internal link in current window Kijk hier voor foto's en een verslag!

Om de lezingen, workshops, excursies enz. te kunnen organiseren, hebben we mensen nodig in het bestuur....mensen die een hart hebben voor Groei en Bloei, die met passie tuinieren of bloemschikken, die het leuk vinden 'groene' dingen te organiseren. Meedenken in een leuke, gezellige groep bestuursleden. We hebben gelukkig een nieuw bestuurslid gevonden, maar geen vervanger voor de secretaris, terwijl haar termijn er eigenlijk op zit.... Wie o wie heeft interesse in een bestuursfunctie? Meld je aan bij een van de Opens internal link in current windowbestuursleden als je interesse hebt!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

Deze maand in Groei & Bloei

Code rood: slakken
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)