foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden!

De kop is eraf, de eerste lezing van 2018 is achter de rug. Een tuinontwerper trekt veel bezoekers, want de zaal was goed gevuld! LeesOpens internal link in current window hier een verslagje van de lezing.

Op Opens internal link in current window20 februari komt Jan Dijkstra voor ons een lezing houden over schaduwplanten. Jan is bekend als kweker van kwekerij Aan de dijk in Oudeschip. Met zijn siergrassen en bijzondere schaduwplanten staat hij ook op de jaarlijkse bloemetjesmarkt in Leeuwarden. Het belooft een mooie avond te worden! Van harte welkom om 20.00 uur in De Fontein.

Ook de andere lezingen zijn bekend, je vindt ze onder het kopje Opens internal link in current windowlezingen 2018! We hopen op veel bezoekers.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase deel 2