foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Wij geven om uw privacy. Op deze website onder het kopje 'home' vind je onze privacyverklaring. Omdat je het leuk vindt op de hoogte te blijven van onze activiteiten, ben je aangemeld voor de digitale nieuwsbrief. Stel je hier geen prijs (meer) op, meld je dan af Opens internal link in current windowvia deze link. Je mailadres wordt door de afdeling Leeuwarden alleen gebruikt om de digitale nieuwsbrief te versturen en gebruikt wanneer je je opgeeft voor een activiteit zoals bloemschikken, een workshop of een tuinexcursie. Je mailadres wordt niet aan derden gegeven. Zo, en dan nu naar het interessantere deel!

Het is januari, een nieuw jaar met nieuwe activiteiten. Nou ja, qua invulling dan! Want op 15 januari hebben we al onze eerste lezing! Marcel Batist over fotograferen in je tuin. Niet alleen interessant voor de fotografen onder ons, maar ook genieten van de prachtige foto's die hij zelf maakt! Iedereen welkom dus! Opens internal link in current windowLees hier meer over wat de lezing inhoudt.

Voor de andere lezingen, Opens internal link in current windowkijk hier naar het overzicht!

OPROEP: Wie doet er mee aan de Open Tuinenweekenden van 2019? Wat wordt er van je verwacht als je mee wilt doen en hoe kun je je opgeven?Opens internal link in current window Lees hier!

Op 12 november heeft het echtpaar Ramsbotham ons meegenomen door hun bijzondere tuin Op de Haar in Hoevelaken.Opens internal link in current window Lees hier het verslag.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL