foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Van een extreem warme meimaand gaan we naar een (hopelijk) mooie junimaand!Opens internal link in current window Lees hier terug over het tuinuitje naar Vriescheloo en Nieuw Scheemda.

Ook de excursie voor 30 juni is rond, we bezoeken dan drie tuinen in Hippolytushoef (Noord-Holland). Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

Liever zelf tuinen bekijken door heel Friesland? Friesland iepent wer syn tunen in 2018. Opens internal link in current windowKlik hier voor de brochure met alle data en adressen.

De voorjaarsfair is weer achter de rug. Ondanks het regenachtige weer in de middag, was het weer een geslaagde fair met tevreden standhouders. Groei en Bloei heeft weer volop stekjes geruild en zelfs een paar nieuwe leden erbij geworven! Opens internal link in current windowKijk hier voor een impressie van de fair.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

13
Jun
Het lot van de mot…
12
Jun
Een groene aanbeveling - Blik op de tuin no. 853