foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Wij geven om uw privacy. Op deze website onder het kopje 'home' vind je onze privacyverklaring. Omdat je het leuk vindt op de hoogte te blijven van onze activiteiten, ben je aangemeld voor de digitale nieuwsbrief. Stel je hier geen prijs (meer) op, meld je dan af Opens internal link in current windowvia deze link. Je mailadres wordt door de afdeling Leeuwarden alleen gebruikt om de digitale nieuwsbrief te versturen en gebruikt wanneer je je opgeeft voor een activiteit zoals bloemschikken, een workshop of een tuinexcursie. Je mailadres wordt niet aan derden gegeven. Zo, en dan nu naar het interessantere deel!

Op 15 oktober hebben we een bijzondere ledenavond! Een interactieve avond zelfs met leuke sprekers en belangrijke onderwerpen.Opens internal link in current window Kijk hier voor meer informatie! Let op: deze avond is op een andere locatie dan normaal!

Op 5 november hebben we een workshop 'bollenmand' beplanten. Johan Bergsma geeft ons tips, hij neemt ook de voorjaarsbollen mee. Voor de workshop en voor de verkoop! Opens window for sending emailMeld je dus alvast aan!

En 12 november komen John en Joyce Ramsbotham ons alles vertellen over hun bijzondere tuin, tuin 'Op de Haar' in Hoevelaken! Opens internal link in current windowLees hier meer over.

De startavond bloemschikken was weer een succes.Opens internal link in current window Kijk hier voor de foto's en een verslagje. Ook de deelname aan de LC nazomerfair van Groei en Bloei is succesvol verlopen.Opens internal link in current window Kijk hier voor een impressie.

Zin in bloemschikken na de demonstratie? Er zijn nog plekken vrij op de bloemschikcursus.Opens internal link in current window Lees hier meer over en geef je op.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Oct
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)
11
Oct
HOP