foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Iedereen die van tuinieren houdt, heeft het heel druk op dit moment! Zaaien, onkruid wieden, gras maaien, het lijkt wel of alles tegelijk moet gebeuren. Probeer tussendoor ook nog te genieten van al dat frisse groen! Ga mee op tuinexcursie zaterdag 26 mei naar kwekerij Jacobs en tuin De Witte Wolk! Opens internal link in current windowJe kunt je hier opgeven!

De voorjaarsfair is weer achter de rug. Ondanks het regenachtige weer in de middag, was het weer een geslaagde fair met tevreden standhouders. Groei en Bloei heeft weer volop stekjes geruild en zelfs een paar nieuwe leden erbij geworven! Opens internal link in current windowKijk hier voor een impressie van de fair.

Ook de excursie voor 30 juni is rond, we bezoeken dan drie tuinen in Hippolytushoef (Noord-Holland). Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

Liever zelf tuinen bekijken door heel Friesland? Friesland iepent wer syn tunen in 2018. Opens internal link in current windowKlik hier voor de brochure met alle data en adressen.

Op 14 april zijn we naar twee prachtige tuinen in Amersfoort en Hoevelaken geweest.Opens internal link in current window Lees hier het verslag.

Op 3 april hadden we de jaarvergadering en lezing van Wim Hoogendam, tuinbaas van Dekema State.Opens internal link in current window Lees hier een verslagje.

Ook de excursie voor 30 juni is rond, we bezoeken dan drie tuinen in Hippolytushoef (Noord-Holland). Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

Lees Opens internal link in current windowhier het verslagje van de lezing van Jan Dijkstra over schaduwplanten. Wat een prachtige planten hebben we gezien! We kunnen bijna niet wachten tot het weer tuinweer wordt....

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien