Leeuwarden

Rotsplanten gezocht en vrijwilligers voor Vijversburg!

Wij ontvingen het volgende bericht van een van onze leden:

Vorig jaar hebben  we via ons lidmaatschap van Succulenta kennisgemaakt met de vrijwilligers van de cactuskas in park Vijversburg. Naast de kas ligt een rotstuin. Die is nogal verwaarloosd door gebrek aan vrijwilligers. De vrijwilligersgroep zocht uitbreiding en wij hebben ons aangemeld.
Iedere woensdagochtend van 9 uur tot 11.30 uur, vanaf half april gaan we weer aan het werk om de rotstuin op orde te krijgen.
Helaas zijn er na het overwoekeren maar weinig planten overgebleven. Geld is er niet. Dus willen we graag via Succulenta en leden van Groei en Bloei een oproep doen. Wie heeft er wat rotsplanten over? Wij zouden er erg blij mee zijn!

Ook vrijwilligers kunnen we nog wel gebruiken. Dus wie heeft wat tijd over en vindt het leuk om te helpen? Als je planten over hebt of het leuk vindt om te helpen, mail dan naar: hannie(at)gerritlodderfotografie.nl.