Leeuwarden

Kerstworkshop 2022

Kerstworkshop op 13 december 2022

Lijkt het je leuk om dit jaar een mooi kerststuk zelf te maken, meld je dan aan voor de kerstworkshop op dinsdagavond 13 december 2022 om 20.00 uur. De workshop vindt plaats in de loods aan de Foeke Sjoerdswei 6 in Leeuwarden (achter Crystallic).

We gaan een kerstbloementaart maken tijdens de workshop, zie foto’s (materialen kunnen tijdens de workshop iets anders zijn). Op de avond zelf hoef je alleen maar een snoeischaar, schaar en een scherp mesje mee te nemen en Groei & Bloei, afdeling Leeuwarden zorgt voor de rest.

Datum:          dinsdagavond 13 december 2022
Tijd:               20.00 uur

Adres:           Foeke Sjoerdswei 6 Leeuwarden

Kosten:

Voor leden:             25,00 euro
Voor niet-leden:    29,50 euro

De avond is inclusief koffie/thee plus iets lekkers erbij

Opgeven voor 5 december 2022 onder vermelding van het volgende;

Naam, lid/geen lid en bedrag doormailen naar Alida Folkerts, dhefolkerts(at)gmail.com.
Het te betalen bedrag, onder vermelding van naam en kerstworkshop overmaken naar het bankrekeningnummer van Groei en Bloei KMTP Leeuwarden:

NL32ABNA0581532929 ten name van Groei en Bloei KMTP Leeuwarden

We maken er weer een gezellige avond van en je gaat gegarandeerd naar huis met een mooi, zelfgemaakt kerststuk!